Hazenbout Gesoofd In Wijn

2
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de bouten in de hete boter rondom bruin. Voeg de gesniperde sjalotten toe en de hele knoflookteentjes. Schenk twee volle glazen rode wijn in de pan en voeg laurier, tijmblaadjes en kruidnagel toe. Laat de bouten met deksel op de pan circa 2 uur sudderen. Als er veel vocht is verdampt, voeg dan een scheutje water en/of wijn toe. Indien nodig bind je de saus wat door een paar theelepels water met een thelepel maizena vermengd toe te voegen (is soms niet nodig). Prak de knoflooktenen indien nog heel gemakkelijk fijn in de pan met een vork. Eet smakelijk

Hazenbout Gesoofd In Wijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Klassieke hazenpeper
120 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met gemarineerde haas
1u55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde hazenbout met gemarineerde rode koolsalade
2 uur-
Bekijk recept
Hazenbout In Rode Wijnsaus
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept