Bruchetta Hollandse garnalen

1
35 min of meer -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voor originele bruchette met mooie bruine strepen roostert u de sneetjes op een grillplaat of in een grillpan: Verwarm de grillplaat of -pan tot deze gloeiend heet is. Bestrijk de sneetjes brood dun met olijfolie en rooster ze op de plaat of in de grillpan in ongeveer 4 minuten mooi bruin, keer ze halverwege. U kunt de sneetjes natuurlijk ook in de broodrooster roosteren. Snijd het bosuitje in ringetjes. Schep in een kom de garnalen met het bosuitje, de dille en 2 eetlepels mayonaise door elkaar. Voeg eventueel zout en peper naar smaak toe. Leg de bruchette op 2 bordjes en verdeel de rucola of veldsla erover. Schep de garnalensalade erop. Garneer met een lepeltje mayonaise en een takje dille.

Bruchetta Hollandse garnalen is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle strandburgers
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Bruschetta cherrytomaat en Parmezaan
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruchetta Con Fragole, Basilico
10-20 min -
Bekijk recept
Bruchetta Met Parmaham
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept