Cocktail van paling en appel

4
< 20 min -
-
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de paling schuin in mooi dunne reepjes. Schil de appel en snijd hem in kleine stukjes. Knip de bieslook in stukjes van 1 cm. Boen de sinaasappel schoon en rasp er 1 theelepel oranje schil af. Pers de sinaasappel uit. Roer in een kom de geraspte schil met 1 eetlepel sinaasappelsap, de sherry en zure room tot een sausje. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schep in een andere kom de paling, appel, 1 eetlepel bieslook en 1 eetlepel saus door elkaar. Verdeel de cocktail over vier coupes of schaaltjes en schep de rest van de zure roomsaus erover. Strooi de bieslook erover. Lekker met geroosterd brood.

Cocktail van paling en appel is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

The Elvis
Snack
Bekijk recept
Garnalencocktail
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cocktail peer speculaas
10 min Snack
Bekijk recept