Couscous met makreel

8
20 - 30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op het pak, roer het los met een vork en laat iets afkoelen. Schil de komkommer en snijd in kleine blokjes. Snijd ook de kruiden fijn. Meng de couscous met de komkommer, kruiden, tomaatjes, het citroensap en de olie en breng op smaak met zout en peper. Schep de makreelfilets met tomatensaus losjes door de couscous. Verdeel de slabladeren over een mooie schaal en schep daar de couscous op. Serveer direct.

Couscous met makreel is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept