Garnalen-tomatentaartje

4
35 min of meer -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 °C. Pel het teentje knoflook en pers dit boven de olie. Rol de sneetjes brood iets uit of druk ze platter. Bestrijk ze aan één kant met de knoflookolie. Bekleed de vormpjes met het brood met de oliekant tegen de vorm. Snijd de bosuitjes fijn en houd het loof apart. Kluts de eieren met crème fraîche, peper, kerriepoeder, kaas en bosui. Schenk dit mengsel in de broodvormpjes en leg de tomaatjes erin. Zet de taartjes 20-25 minuten in het midden van de oven tot ze lichtbruin en gaar zijn. Besprenkel de garnalen met citroensap. Haal de taartjes als ze iets afgekoeld zijn uit de vormpjes en zet ze op 4 borden. Verdeel de garnalen erover en bestrooi ze met het groen van de bosui. Lekker met veldsla of fijne bladsla. Wijn Het gerecht is romig en fris en daarbij past een ronde, fruitige Pinot Blanc d'Alsace

Garnalen-tomatentaartje is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Tomatentaartje Met Garnalen
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatentaartje Met Cocktailgarnalen
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatentaartje
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatentaartje Met Garnalen, Olijven En Bosuitjes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept