Notenwater Uit De Elzas

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng in een grote fles :de notenpartjes, cognac, kirsch, kruidnagels,kaneel, kandijsuiker. Goed mengen en sluiten. In een warme of zonnige plaats de fles minimaal 4 weken laten staan. Intussen enkele keren schudden. De bruin gekleurde vloeistof filtreren en de suiker bijvoegen. Zodra de suiker is opgelost de likeur in gespoelde flessen afvullen en gekurkt lageren. Laat je niet verleiden om het goedje te vroeg te drinken. Hoe langer het licht hoe beter het wordt. Schol!

Notenwater Uit De Elzas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rachel Khoo's pad elzas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Yoghurtgranité met ‘honingtomaatjes’ en aardbeien
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Kabeljauwcarpaccio met notenpesto
45 min-
Bekijk recept
Varkenskotelet met Rieslingsaus en flensjes uit de Elzas
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept