Gekruide Peertjes

6
0-10 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de wijn met de suiker in een pan en laat hem koken tot de suiker is opgelost. Doe de kruiden en de citroenschillen erbij en laat dit minstens 10 minuten trekken. Leg de peren in de wijnsiroop en gaar dit tot de peren zacht zijn geworden (maar niet uit elkaar vallen). Haal de peren uit siroop en leg ze apart. Doe de koffie bij de wijnsiroop en laat deze inkoken tot een licht gebonden saus ontstaat. Zeef de saus en voeg een scheutje likeur toe.

Gekruide Peertjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofperen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Stoofpeertjes met hangop
1uur- Nagerecht
Bekijk recept
Charlotte met chocolade, peren en rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipkebabs met tapenade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenkip met aardappelpartjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept