Vlierbessenlikeur

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kneus 350 g vlierbessen en doe ze met een ? liter brandewijn, 2 stokjes kaneel en een kruidnagel in een ruime fles. Laat het geheel 2 weken trekken. Kook dan anderhalf kopje suiker op in 1/4 liter water. De afgekoelde suikeroplossing wordt aan de inhoud van de fles toegevoegd. Zeef de massa door een fijne doek, doe de likeur in goed afgesloten flessen en laat enkele weken rijpen.

Vlierbessenlikeur is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spiced Kraken Winter Cup
10 min Snack
Bekijk recept
Vlierbessenlikeur
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Spiced Kraken Winter Cup
10 min Snack
Bekijk recept
Vlierbessenlikeur
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept