Garnalenomelet met tomaat-komkommersalsa

4
< 20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kruis de vleestomaten in. Leg ze enkele tellen in kokend water. Verwijder de schil en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snipper de ui en verdeel de komkommer in blokjes. Meng de tomaten, ui en komkommer met koriander, citroensap en basterdsuiker. Klop de eieren los met de melk, peper, zout en kerriepoeder. Hak de lente-uitjes fijn en voeg ze met de helft van het loof toe. Verwarm de boter in één grote of 2 kleinere koekenpannen. Giet het eimengsel erin en schuif met een spatel het gestolde ei iets naar het midden. Bak de onderkant lichtbruin en de bovenkant bijna droog. Verdeel de garnalen over één helft en klap de omelet dubbel. Bestrooi het gerecht met lentegroen en serveer de tomaat-komkommersalsa erbij. Lekker met ijsbergsla en gebakken aardappels.

Garnalenomelet met tomaat-komkommersalsa is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Pitabroodje met worst en komkommer
15 min
Bekijk recept
Kipburger met pittige komkommersalsa
25 min
Bekijk recept
Gebakken zalm met pittige salsa
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pecanpannenkoeken Met Gegrilde Garnalen En Komkommersalsa
30-60 min -
Bekijk recept

Wokmie met garnalenomelet
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatische garnalenomelet met wortel-sesamsalade
17 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese mie met garnalenomelet
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenomelet met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept