Garnalenragoût met rijst

4
< 20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de preien en snijd ze in smalle ringen. Snijd de tomaten in kleine stukjes. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de preiringen 3 minuten in de hete olie. Voeg de tomaten toe en bak ze 2 minuten mee. Meng de rijst met het preimengsel en voeg zout en peper naar smaak toe. Houd de rijst warm. Bereid ook de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de kervel, de zure room, de garnalen, eventueel een snufje zout en een snufje peper door de saus. Verdeel de rijst over vier borden en schep de garnalenragout erover.

Garnalenragoût met rijst is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Garnalenragout met witbrood
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasteitje met garnalenragout
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Schelpje Garnalenragout
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalenragout
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept