Spoel de kabeljauwfilets onder de koude kraan en dep ze droog. Snijd de courgettes in de lengte in vieren en vervolgens in stukjes van ½ cm dikte. Pel en snipper de ui en de knoflook. Snijd de tomaten in stukjes. Hak de fetakaas fijn. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een ruime koekenpan en bak hierin de gesnipperde ui met de stukjes courgette 5 min. al omscheppend op een hoog vuur. Voeg de knoflook en de stukjes tomaat toe en bak ze 1 minuut mee. Roer de fetakaas, 1 tl tijm, zout, peper en de witte wijn door de groenten en laat ze op een laag vuur in ongeveer 12 min. gaar worden. Meng de bloem met 1 tl tijm, een snufje zout en een snufje peper. Wentel de kabeljauw door het bloemmengsel. Verhit de rest van de olie in een diepe pan met dikke bodem en bak hierin de filets aan beide kanten bruin en gaar (6-8 min., afhankelijk van de dikte van de filets). Schep het groentemengsel op een warme schaal en leg de vis erop. Lekker met macaroni.
Gebakken kabeljauw met Griekse groenten is een recept van Visrecepten