Forel boterham

2
< 20 min -
-
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer de mayonaise los met de wasabi-pasta, maak de mayonaise verder op smaak met wat zout. Let op met peper want de wasabi is al pittig. Maak de limoen schoon en rasp de helft van de schil eraf, roer hier 1 theelepel van door de mayonaise. Besmeer de boterhammen met de op smaak gebrachte mayonaise. Maak de avocado schoon en snijd deze in dunne plakjes, verdeel ze over 2 boterhammen. Haal de ontvelde paprika’s uit de pot en dep ze goed droog met keukenpapier, snijd ze vervolgens in repen. Leg ze op de avocado. Maak de gerookte forel schoon, maak er kleinere stukjes van en verdeel ze over de belegde boterhammen. Leg er tenslotte wat rucola sla en nog wat limoenrasp op. Dek de belegde boterhammen af met de overige 2 besmeerde boterhammen.

Forel boterham is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastosti met tijmhoning
15 min Snack
Bekijk recept
Croque van de herder
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Meergranen boterham met rookvlees & kappertjes
10 min Snack
Bekijk recept

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept