Champangnemix nr 1:Sunset-strip2cl Kroatzbessen-likeur
,2cl kirsch,2cl whisky,2 eetl geraspte chocolade en 2 eetlp citroensap in de shaker schudden,Over ijsblokjes in champagneglazen gieten,met champagne aanvullen. Hulpmiddelen BOSGOD-MIX
2cl Kroatzbessen-likeur
,2cl congnac en het sap van een halve sinaasappel met ijsblokjes in de shaker schudden
in champagneglazen gieten en met champagne aanvullen,Garneren met een schijfje citroen. Hulpmiddelen - BOSGOD-MIX
2cl Kroatzbessen-likeur
,2cl congnac en het sap van een halve sinaasappel met ijsblokjes in de shaker schudden
in champagneglazen gieten en met champagne aanvullen,Garneren met een schijfje citroen. Voorbereiding BLADGERITSEL
3 delen Kroatzbessen-likeur
,2 delen rum,1 deel CuraQao en 1 theelepel citroensap in een mengbeker mengen,In een champagneglas met een cocktailkers serveren en aanvullen met champagne. Bereidingswijze KOUD KUNSTJE
3 delen Kroatzbessen-likeur
,2 delen wodka,2 scheutjes witte Curaqao en het sap van 1/2 citroen in de shaker schudden,in een champagneglas gieten,met een kers en 1/2 schijfje citroen garneren en met champagne vullen. Serveertips
Kroatzbessen-likeur is een likeur uit een soort bosbessen uit Kroatie:verkrijgbaar in elke goede drankha