Zigeunerkip Uit De Romertopf

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de kip in met zout en peper Maak eensausje van mosterd en olie en bestrijk de kip hiermee. verdeel de plakjes spek over de bodem van de romertopf en schep hierop een bedje van ui,peterselie ne selderij. Vul de buikholte van de kip met de paprika,tomaat en knoflook. Plaats de kip in de schotel en schenk de zure room erbij. Sluit de romertopf en zet hem in het midden van de oven op 225 graden laat de kip in 1 1/2 uur gaar worden serveren met rijst

Zigeunerkip Uit De Romertopf is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Voor De Slanke Lijn
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Indische Rosbief Uit De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Perfecte Eend
10-20 min -
Bekijk recept