Gebakken schol met rozijnensalsa

4
< 20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de schollen naast elkaar in een wijde ovenschaal en laat ze in de oven in 10-15 minuten heet worden, dek ze eventueel losjes af met aluminiumfolie. Breng in een steelpan de rozijnen met het sinaasappelsap, de tijm, sambal en zout en peper naar smaak aan de kook. Laat dit 5 minuten zachtjes pruttelen en het vocht verdampen. Laat de rozijnen afkoelen tot lauw en schep dan de bieslook erdoor. Leg de schollen op 4 borden en schep de salsa erop. Lekker met gebakken aardappeltjes en gemengde sla.

Gebakken schol met rozijnensalsa is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Amandel-rozijnensalsa
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Minipita's met minitandooriworstjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept