Gebakken tilapia met warme broccolisalade

4
20 - 30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook het ei in 10 minuten hard. Snijd de broccoli in roosjes. Kook de broccoliroosjes en blokjes in een pan met weinig water en wat zout in 4 minuten beetgaar. Snijd de bosuitjes in ringetjes en de augurken in stukjes. Pel het ei en prak het in een schaal fijn. Voeg het citroensap en 3 eetlepels olijfolie toe en roer alles tot een dressing. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schep de broccoli, bosui en augurk erdoor. Roer in een diep bord het volkorenmeel met zout en peper en chilipoeder door elkaar. Druk de tilapiafilets aan beide kanten in dit mengsel. Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan en bak de tilapiafilets op matig hoog vuur in ongeveer 10 minuten gaar en goudbruin. Leg de gebakken tilapiafilets op vier borden en schep de broccolisalade ernaast. Lekker met gekookte krieltjes.

Gebakken tilapia met warme broccolisalade is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

American pancake burgers
30 min-
Bekijk recept
Saté ku batata uit Curaçao
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met kruidenroomkaas en broccolisalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccolisalade met warme vinaigrette
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept