Gebakken tongreepjes met rucolasalade

4
20 - 30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel de tongfilets af onder koud water en dep ze goed droog. Snijd de filets in lange repen. Bestrooi ze met zout, een beetje peper en bloem. Maak de sla schoon, scheur de grote bladeren iets kleiner en meng deze met de rucola. Pel de rode ui, verdeel deze in ringen en leg ze op de sla. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Meng de ingrediënten voor de dressing en schep deze door de salade. Bak de tongreepjes 3-4 minuten in de hete olie. Schep ze uit de pan en verdeel ze als ze lauwwarm zijn over de salade. Strooi de pijnboompitten erover. Lekker met ciabatta of stokbrood.

Gebakken tongreepjes met rucolasalade is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met zalm uit de oven
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse rucolasalade met runderreepjes
10 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept