Gebakken zalmfilet met druiven en cashewnoten

4
< 20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Halveer de druiven en verwijder de pitjes. Was de zalmfilets onder de koude kraan en dep ze droog. Besprenkel de zalmfilets met citroensap en laat dit een paar minuten intrekken. Verhit de boter en bak hierin als het schuim wegtrekt de stukken zalmfilet aan beide kanten bruin en gaar (ca. 7 minuten). Bestrooi de vis met een beetje zout en peper, neem de filets uit de pan en houd ze even warm. Voeg de cashewnoten aan de bakboter in de pan toe en bak ze 1 minuut op een hoog vuur. Voeg dan de druiven toe en bak ze 30 seconden mee. Schep de noten en druiven over de zalm. Lekker met gebakken aardappelen en snijbonen. Wijntip:Alsace Pinot Blanc, een nootachtige soepele wijn.

Gebakken zalmfilet met druiven en cashewnoten is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Avocadosoep met tabasco
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept