Zalmfilet Met Zuurkool In De VisRömertopf

2
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De zuurkool met de geschilde schijfjes appel, de geplette jeneverbessen, het fijngewreven laurierblad en 2 el zure room in de natgemaakte RT doen. De zalmfilets met citroensap besprenkelen, door het losgeklopte ei halen en door de bloem halen. In het hete olie-botermengsel bruin bakken. De zalm op de zuurkool leggen. Maal er peper en zout over. Deksel op de RT doen en in het midden van de oven zetten. De oven inschakelen op 200 graden C en schotel in 1 uur laten garen. Zure room vermengen met de bloem, 10 minuten voor het einde van de gaartijd de room over de vis gieten en de vis een bruin korstje laten krijgen. Deksel eraf halen en garneren met de schijfjes citroen en de peterselie.

Zalmfilet Met Zuurkool In De VisRömertopf is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Yachni
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische Rosbief Uit De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige Rollade Uit De Romertopf
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Paprika`s Uit De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met citroen-kruidenolie en gebakken zalm
8 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept