Poolse Zuurkoolschotel

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De uien schillen, in vieren snijden, onderin de geprepareerde Romertopf leggen en hier op de losgetrokken zuurkool en het vet verdelen. Het geheel afdekken met de in dikke plakken gesneden tomaten en de plakken worst, daarna overgieten met de bouillon. Het gerecht ca. 75 minuten smoren in een oven van 250? C en voor het opdienen op smaak afmaken met peper, zout en suiker. Vervolgens de zuurkool overgieten met de yoghurt en er apart aardappelpuree bij serveren. Lekker met Aardappelpuree.

Poolse Zuurkoolschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel met cajunreepjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel van Eugénie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel met appel en kaneel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle zuurkool met 4 soorten vlees
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Poolse stoofschotel (bigos)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Poolse cheesecake
Bekijk recept
Poolse Soep
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept