Voeg aan de zachte boter de peterselie, de bieslook, het citroensap, de knoflook, de steranijs, de peper en het zout toe. Smelt de boter goudbruin en voeg de Hollandse garnalen en de sjalotjes toe. Maak balletjes en zet even in de diepvries. Paneer ze vervolgens op Engelse wijze. Maak een ragout van de wortelen en de selderij. Bak de groenten zonder ze te kleuren, voeg de kruiden en de rest van de grijze garnalen toe. Breng goed op smaak met peper en zout. Voor het brandnetelsap: blancheer de blaadjes, laat ze uitlekken en vervolgens schrikken in koud water. Mix en haal het mengsel door de zeef. Voeg vervolgens peper en zout aan het sap toe en werk op met de boter. Mix de feta en leng aan met melk indien nodig. Bak de waterkers samen met de gehakte hazelnoten in boter. Schik de waterkers in het midden van het bord en dresseer er een bolletje Hollandse garnalen op. Dresseer de groenteragout eromheen en werk af met een streepje brandnetelsap en fetacrème.
Gepaneerde Hollandse garnalen op een bedje van waterkers met brandnetel en feta is een recept van Visrecepten
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta