Gepocheerde rode poon met mosterdsaus

4
< 20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel de visfilets onder de koude kraan af. Breng 1 liter water met de bouillontabletten aan de kook. Leg de poonfilets in het hete vocht, zet het vuur laag en laat de poon in 6-8 minuten (afhankelijk van de dikte van de filets) gaar worden. Schep tijdens het garen van de vis 3 dl van de bouillon in een steelpannetje. Roer de mosterd en de slagroom erdoor. Zet het pannetje op het vuur en voeg genoeg Allesbinder toe om de saus te binden. Roer de bieslook erdoor. Leg de gepocheerde visfilets met behulp van een schuimspaan op een schaal en schep de saus erover. Lekker met gekookte aardappelen en bloemkool of broccoli.

Gepocheerde rode poon met mosterdsaus is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept