Gerookte forel met tonijntapenade

2
20 - 30 min -
-
4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verdeel de sla over 2 borden. Leg daarop kruislings de forelfilets. Giet de tonijn af en laat goed uitlekken. Pureer de tonijn in een keukenmachine met de tomaten, peper en zout, knoflook, olijven, cayennepeper en citroensap tot een grove pasta. Schep wat van de tapenade in het midden van de forelfilets en serveer de rest er apart bij. Lekker met knoflookcrostini: stokbrood gegrild met olijfolie waaraan geperste knoflook is toegevoegd. Tip: vervang de gerookte forel eens door gerookte heilbot, gerookte zalm, of gerookte makreel.

Gerookte forel met tonijntapenade is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken vis met tonijntapenade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijntapenade met tomaat
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tonijn voor de kleintjes
30 min-
Bekijk recept
Tonijntapenade met kappertjes
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept