Vispotje In De Romertopf

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een mengeling van de champignons in blokjes, de aardappeltjes in blokjes, gesnipperde ajuin, geperste look, een beetje olijfolie en het kerriepoeder. Goed door elkaar husselen. De vis smeer je in met citroensap en wat zout en snij je in repen Beleg de romertopf met een laagje mengeling, daarna de vis erop, daarna weer de rest van de mengeling. Eventueel wat geraspte kaas er bovenop. Overgieten met de room. In een niet-voorverwarmde oven zetten en een 45 minuten laten smoren op het heetste.

Vispotje In De Romertopf is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Voor De Slanke Lijn
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Indische Rosbief Uit De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Perfecte Eend
10-20 min -
Bekijk recept

Vispotje met witte wijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vispotje met groenten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vispotje met frites
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeeuws vispotje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept