Vlaamse Stoofpot

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het vlees in blokjes snijden,in de natgemaakte romertopf leggen,met peper en zout bestrooien,het water en het kruidentoefje toevoegen.De deksel op de schotel leggen,en in een koude oven zetten die ingesteld is op 200 graden en het vlees 1 uur laten stoven.De gesnipperde uien en de gesneden groenten toevoegen en het vlees en de groente 1 uur samen laten stoven. ZOUTLOOS DIEET: geen zout toevoegen.

Vlaamse Stoofpot is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept

Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
Bekijk recept
Frietje Vlaamse stoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept