Boen de limoen schoon en rasp de schil er dun af. Pers de limoen uit. Wrijf de zeewolffilets in met 1 eetlepel limoensap en laat ze 10 minuten liggen. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes. Verwijder de zaadjes uit de peper en snijd de peper in kleine stukjes. Schil de mango met een dunschiller en snijd het vruchtvlees in dunne plakken. Pureer de mango in een keukenmachine of met een staafmixer. Roer de rest van het limoensap met de geraspte limoenschil, de bosuitjes, peperreepjes en koriander door de mangopuree. Voeg zout en peper toe. Snijd de Chinese kool in flinterdunne reepjes. Verwarm een grillpan tot deze gloeiend heet is. Bestrijk de zeewolffilets met olijfolie en rooster de zeewolffilets op hoog vuur in 8-10 minuten mooi bruin en gaar, keer ze halverwege. Lekker met roergebakken Chinese kool en wit/wilde rijst. Wijntip: Een Pinot Gris kan heel kruidig en exotisch voorkomen. Dé wijn om bij zo'n pikant gerecht met tropisch fruit te serveren.
Geroosterde zeewolf met pittige mangosaus is een recept van Visrecepten