Gevulde zalmforel

6
35 min of meer -
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boen de sinaasappel schoon en rasp de oranje schil eraf. Pers een halve sinaasappel uit. Roer in een kommetje de sinaasappelrasp met 2 eetlepels sinaasappelsap, de dille, peterselie, het zout en royaal peper tot een sausje. Bestrijk de roze zijden van de zalmforel met dit sausje. Leg 1 stuk zalmforel met de velkant op een plank. Verdeel de venkel en ui over de roze kant. Leg het andere stuk zalmforel met de roze kant op de vulling. Bind de stukken zalmforel op tot een rollade met een stuk rolladetouw op elke 2 cm. Laat de zalmrollade minstens een uur marineren in de koelkast. Laat de zalmrollade weer op kamertemperatuur komen en bestrijk hem rondom met olie. Leg de rollade op een rooster 10 cm boven een gloeiende barbecue en rooster de zalmforel in 20-30 minuten mooi bruin en bijna gaar, keer de rollade regelmatig. Lekker met geroosterde krielaardappeltjes van de barbecue.

Gevulde zalmforel is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Vispaté parmentier
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegarneerde Zalmforel
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmforel met paddestoelen (en madeirasaus)
0 min
Bekijk recept
warme terrine van zalmforel en broccoli
0 min
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept