Haringcrostini met venkel

< 20 min -
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de plakjes koek diagonaal door en bestrijk ze dun met olie. Rooster de plakjes koek in een grillpan tot ze krokant zijn en laat ze afkoelen. Snijd de venkel in vieren en schaaf de parten in flinterdunne reepjes. Meng de venkel in een kom met dille, citroensap en een halve eetlepel olie. Voeg wat zout en vergemalen peper toe. Laat de salade minstens 15 minuten staan. Maak de haringfilets los en snijd elke filet in vier ruitvormige stukken. Schep op elk plakje koek wat venkelsalade en leg er een stukje haring op. Garneer met een klein schepje Griekse yoghurt en een toefje dille. Serveer de crostini's op een schaal.

Haringcrostini met venkel is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Franse Uiensoep Met Haring-crostini
30-60 min -
Bekijk recept