Vermeng het vlees met de tauge de gesneden champignons en de gesnipperde groenten. Maak een sausje van de olie, sojasaus, chilisaus, cognac en het aroma, giet dit over het vlees-groentemengsel, schep alles goed om en laat het 1 uur staan. Maak een glad beslag van de bloem, het water, de eieren, zout, peper en de suiker en bak hiervan in de hete olie pannenkoekjes, die slechts aan n kant lichtbruin mogen zijn. Beleg ieder pannenkoekje ruim met iets van het vlees-groentemengsel, rol ze op en leg de rolletjes dicht naast elkaar in de natgemaakte Romertopf. Besprenkel ze naar verkiezing met een klein beetje olie. Leg de deksel op de schotel, plaats hem in een koude oven, stel de oven in op 220 C en bak de rolletjes in ca 1 uur gaar. Giet er een mengseltje over van water en sojasaus en laat het gerecht zonder deksel in een kwartier bruin kleuren.
Chinese Voorjaarsrolletjes is een recept van Smulweb.nl