Leg de vissoorten in een kom en besprenkel deze met citroensap. Meng 1 theelepel chilipoeder, ketoembar, 1 theelepel zout, djinten en maïzena of bloem en schud dit door het vismengsel. Kook de bloemkool en bonen 3 minuten in ruim kokend water. Giet ze af, spoel er koud water over en laat goed uitlekken. Verhit 2 eetlepels olie in een wok of hapjespan en fruit hierin de sjalotjes lichtbruin. Voeg de bloemkool, bonen, prei, gemberwortel, groene peper, 1 theelepel chilipoeder en 1 theelepel zout toe en roerbak 5 minuten. Houd dit even warm. Verhit 2 eetlepels olie in dezelfde wok of hapjespan en roerbak hierin het vismengsel in 3-4 minuten goudbruin en gaar. Schep de vis in het midden van een grote warme schaal. Leg de groenten eromheen en bestrooi het gerecht met gehakte koriander. Lekker met rijst of naanbrood.