Verwarm de oven voor op 160ºC. Leg de lekkerbekjes naast elkaar in een ovenvaste schaal of op een bakplaat en laat ze onafgedekt in ongeveer 15 minuten warm worden (of leg ze in een ruime koekenpan - met anti-aanbaklaag - en laat ze op een laag vuur warm worden. Zonder deksel want met deksel wordt het korstje om de vis zacht!). Meng ondertussen de halvanaise met het citroensap en de sambal. Snijd de pistoletjes doormidden en de komkommer in plakjes. Besmeer de pistoletjes met de sambalmayonaise. Snijd de lekkerbekjes in de lengte doormidden. Leg op de onderste helft van elk besmeerd pistoletje 2 blaadjes sla en een half lekkerbekje. Verdeel hier wat plakjes komkommer over en leg de andere helft van het besmeerde pistoletje erop. Leg de pistoletjes op 4 bordjes. Lekker met gefruite uitjes (kant-en-klaar) en atjar tjampoer.
Indische lekkerbeksandwich is een recept van Visrecepten
Dit vind je misschien ook lekker
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen