Javaanse visspiesjes

4
20 - 30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de zeewolf in stukjes van 2½ cm. Rijg de stukjes zeewolf met daartussen de mosselen aan de spiezen. Meng de sambal met de ketjap, het citroensap en de olie en bestrijk hiermee de visspiezen. Leg de spiezen een half uurtje in de koelkast. Rooster de visspiezen op de hete barbecue rondom een beetje bruin en gaar (ongeveer 5 minuten).

Javaanse visspiesjes is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Visspiesjes met kruidige Marokkaanse chermoula
20 min-
Bekijk recept
Oosterse visspiesjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visspiesjes met paprikasaus
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde visspiesjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oosterse rosbief
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Javaanse gevulde omelet
15 min -
Bekijk recept
Rijstschotel met saté
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surinaamse roti met kip
80 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept