Kabeljauwschotel met frisse voorjaarsgroenten

4
35 min of meer -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 C. Schil de asperges. Snijd de asperges in schuine plakjes van ½ cm dikte, de lente-uitjes (ook het groen) in stukjes van 2 cm en de worteltjes in dunne plakjes van ¼ cm. Spoel de kabeljauwfilet af onder de koude kraan en snijd de vis in stukken van ongeveer 5 cm. Smelt de boter en 'roer'bak hierin de groenten 2 minuten. Leg de stukken kabeljauw met de groenten in een ovenvaste schaal. Schenk de wijn erbij, schep de Allesbinder, een snufje zout en een snufje peper er voorzichtig door. Laat het gerecht afgedekt in de hete oven in ongeveer 20 minuten gaar worden. Roer de dille door het gerecht. Lekker met gekookte nieuwe aardappelen. Magnetron: Gebruik een ronde magnetronschaal. Laat het gerecht afgedekt op half vermogen gaar worden: 7-9 minuten, afhankelijk van de dikte van de stukken vis; hoe dikker hoe langer.

Kabeljauwschotel met frisse voorjaarsgroenten is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Curry van varkenshaas met voorjaarsgroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met voorjaarsgroenten
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmpakketje met voorjaarsgroenten
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige spaghetti met voorjaarsgroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwschotel met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met tomaat, paprika en olijven uit de oven
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige kabeljauwschotel met chorizo
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept