Komkommergranita met haring en wodka

35 min of meer -
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Halveer de komkommer in de lengte en schraap de zaadjes eruit. Snijd de komkommer in kleine blokjes. Meng de komkommerblokjes in een diepvriesdoos met wat zout en citroenpeper en laat ze onafgedekt in de vriezer 2-3 uur bevriezen. Snijd de haringen in reepjes van 1 cm. Pureer de bevroren komkommer in de blender of keukenmachine tot een grove granita en verdeel het ijs over de glaasjes. Schenk er wat wodka over en leg de reepjes haring erop. Garneer met een toef waterkers.

Komkommergranita met haring en wodka is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozensgroppino
5 min
Bekijk recept
Mosselbrochettes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gingersgroppino
5 min
Bekijk recept