Komkommerschuitjes met haring en lente-uisalade

4
< 20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwijder de pitjes uit de tomaat en snijd deze in dunne reepjes. Snijd de lente-uitjes in lange schuine plakjes. Verwijder de staarten van de haringen en snijd de haringfilets in dunne reepjes. Meng de tomaten met de lente-uitjes, de haring en de dressing. Was de komkommer, snijd deze in de lengte doormidden en schep de pitjes eruit. Snijd de komkommerhelften in 6 stukken. Vul elk komkommerschuitje met de haring en lente-uisalade. Bestrooi de schuitjes met wat paprikapoeder en verdeel ze over 4 kleine bordjes. Lekker met roggebroodrondjes. Tip: Maak de dressing zelf met 4 eetlepels yoghurt, 1 eetlepel citroensap, ½ eetlepel tuinkruiden (gedroogd of vers), zout en peper.

Komkommerschuitjes met haring en lente-uisalade is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Sinaasappel-uisalade
0 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pad thai met mango-rode uisalade
Bekijk recept
Tomaten-Uisalade
0-10 min -
Bekijk recept
Visburgers met Chunky Burger Saus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Komkommerschuitjes met garnalen-jeneversalade
10 min Snack
Bekijk recept
Komkommerschuitjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Komkommerschuitjes
10-20 min -
Bekijk recept
Gevulde Komkommerschuitjes
10-20 min -
Bekijk recept