Haring Met Kappertjes

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de uien schoon, snijd ze in ringen en leg ze in koud water zodat de smaak wat milder word. Laat de haringen uitlekken, droog ze goed, en leg ze naast elkaar op een schotel. Laat de uiringen uitlekken, droog ze en verdeel ze over de haringen, strooi de kappertjes over en besprenkel met de olie Zet de schotel voor minstens 1 1/2 uur in de koelkast. Dien op met stokbrood of dunne sneetjes volkorenbrood Kan ook opgediend worden als borrelhapje, snij dan wel de haringen in stukjes en steek er cocktailprikkertjes in

Haring Met Kappertjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Scandinavische vissalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietensalade met haring
15 min Bijgerecht
Bekijk recept