1 Verwijder de steel van de paprika. Was en droog de paprika en snijd hem twee keer overlangs door. Neem de zaadlijsten weg en snijd de paprika in smalle repen.
2 Schep de vleesresten, de knoflook en de groenteresten in een kom door elkaar.
3 verwarm de margarine in een kleine steelpan en fruit daarin de uisnippers even glazig.
4 Roer de fijn gesnipperde ui door de inhoud van de kom en voeg naar smaak mosterd, worcestersaus, peper en zout toe.
5 Schuif het rooster in het midden van de oven en verwarm die of de grill voor.
6 Snijd het brood overlangs in 4 even lange repen, bestrijk ze met de tomatenpuree en bestrooi ze met het basilicum en eventueel de oregano.
7 verdeel het mengsel van groente en vlees in een gelijkmatig dikke laag op het brood en garneer met de reepjes paprika.
8 Bestrooi het brood met de geraspte kaas en laat het gerecht in de oven of onder de grill door en door warm en mooi van kleur worden.