Mosselsoep uit Dijon

4
20 - 30 min -
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de ui, de knoflook en de venkel in zeer kleine stukjes. (houd het groen apart voor de garnering). Smelt de boter in een diepe pan en bak hierin de ui met de knoflook en venkel glazig (5 minuten). Voeg de mosterd toe en bak het geheel nog 1 minuut. Roer 3/4 liter water, de bouillontabletten en de crème fraîche erdoor. Leng het aardappelzetmeel aan met een beetje water en roer het door de soep. Nog even doorkoken. Voeg de mosselen toe en breng de soep op smaak met peper en zout. Strooi er wat venkelgroen over.

Mosselsoep uit Dijon is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Mosterd-mosselsoep met wortel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade meli melo
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gravlaks - Gravet Laks
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Mosterd-mosselsoep met wortel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsoep met bokbier en prei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsoep met kerrie en koriander
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsoep met knolselderij
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept