Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking in visbouillon. Giet de noedels daarna af en laat goed uitlekken. Verwijder de onderkanten van de asperges en snijd de stengels in schuine stukken van 5 cm. Kook ze samen met de doperwten 5 minuten. Spoel de groente in een zeef af onder koud stromend water en laat ze goed uitlekken. Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak hierin de mulfilets ca. 2 minuten per kant. Schep de laatste minuut aan een kant in de pan de garnalen erbij. Voeg peper en zout naar smaak toe. Meng intussen de zure room, yoghurt, dille en peper en zout. Schep deze dressing met de doperwten, asperges en tomatenblokjes door de noedels. Verdeel de vis erover. Lekker met cassavekroepoek. Vervang 1 tomaat door 1 appel en neem in plaats van noedels, mihoen of een fijne pastasoort. Wijn Lekker makkelijk met een ronde maar tegelijkertijd frisse Chardonnay Vin de Pays d'Oc.
Noedelsalade met garnalen en (rode) mul is een recept van Visrecepten