Wrijf de snoekbaars in met zout, peper en 1 eetlepel limoensap. Halveer de komkommer in de lengte en schraap de zaadjes eruit. Snijd de helften in dunne boogjes. Verwijder de dikke takjes uit de waterkers en meng de blaadjes in een kom met de komkommer en 1 eetlepel limoensap. Schep de salade op de borden en strooi de cashewnoten erop. Verhit de rijstolie in een koekenpan en leg de snoekbaarsfilets op de huidkant in de pan. Bak de filets op hoog vuur in 3-4 minuten knapperig bruin, keer ze en bak de vis in nog 3-4 minuten gaar. Leg de snoekbaarsfilets op de borden. Roer de rest van het limoensap met de sojasaus, sesamolie, zwarte boontjes en bosui door het bakvet en warm de jus zachtjes door. Schep de jus over de vis. Lekker met gele rijst.
Op de huid gebakken snoekbaars met zwarte boontjes is een recept van Visrecepten