Paddenstoelrisotto met tonijn

4
35 min of meer -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin alle paddenstoelen 5-7 minuten op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en zout en zet apart. Verwarm de bouillon en houd tegen de kook aan. Verhit 1 eetlepel boter in een pan met dikke bodem en voeg de knoflook en sjalotjes toe en bak in 3 minuten glazig. Doe de rijst erbij en bak totdat de korrels glazig zijn. Blus af met de wijn en roer totdat alle wijn is opgenomen. Voeg in delen de bouillon al roerend toe aan de risotto, zodat het steeds goed wordt opgenomen. Dit duurt 20 minuten. Breng op smaak met peper en zout. Roer de klont boter, de citroenrasp, de paddenstoelen en tonijnstukjes door de risotto. Laat kort staan, verdeel de risotto over 4 borden en bestrooi met peterselie.

Paddenstoelrisotto met tonijn is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept