Palingsalade

4
20 - 30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in de visbouillon waaraan olijfolie is toegevoegd. Giet de pasta af en spoel deze na met koud water. Leg de vleestomaten enkele tellen in kokend water, ontvel ze en snijd het vruchtvlees in blokjes. Hak de lente-uitjes fijn en snijd het loof in smalle ringetjes. Kook de doperwtjes gaar in 5-7 minuten en giet ze af. Snijd de uitgelekte asperges in stukjes. Rasp de appel grof. Verdeel de paling in reepjes. Meng voor de dressing de zure room met de yoghurt, citroensap, peper, zout en dille. Schep alle ingrediënten luchtig door de pasta en garneer het gerecht met takjes dille.

Palingsalade is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Palingsalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Palingsalade Met Citroendressing
10-20 min -
Bekijk recept
Palingsalade met radijs en limoen
20 - 30 min -
Bekijk recept
Palingsalade met citroendressing
20 - 30 min -
Bekijk recept

Palingsalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Palingsalade Met Citroendressing
10-20 min -
Bekijk recept
Palingsalade met radijs en limoen
20 - 30 min -
Bekijk recept
Palingsalade met citroendressing
20 - 30 min -
Bekijk recept