Paprika's gevuld met tonijn en ansjovis

1
35 min of meer -
-
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Laat de tonijn uitlekken. Snijd de ansjovisfilets in kleine stukjes. Meng deze met kappertjes, knoflook, sjalotjes, mayonaise, peper en zout door de tonijn. Vul de paprika’s met dit mengsel en zet ze naast elkaar in een ovenschaal. Verdeel de geraspte kaas erover. Bak de paprika’s 20 minuten in de oven. Serveer ze lauwwarm. Dit gerecht kan ook worden bereid in de magnetron, 8-10 minuten op 800 watt.

Paprika's gevuld met tonijn en ansjovis is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Plaatpizza met ansjovis
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamshaas met ansjovis-tijmboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept