Pastasalade met zalm en rucola

4
< 20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Rooster intussen de pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin. Verdeel de zalm in grove stukken. Roer de mascarpone los en meng met het citroenrasp. Hak de rucola grof. Giet de pasta af, bewaar wat van het kooknat. Schep de zalm, mascarpone en rucola door de pasta. Breng op smaak met peper, zout en de balsamico azijn. Voeg eventueel nog wat pastawater toe als je het te droog vindt. Bestrooi met pijnboompitten en serveer.

Pastasalade met zalm en rucola is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met tonijn
25 min
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met wilde roze zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept