Zweedse Gehaktballetjes In Roomsaus

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit de uisnippers goudgeel in een paar eetlepels boter, prak de aardappelen fijn en week het paneermeel in een beetje water. Roer alle ingredienten tot een kneedbare fijne massa en breng deze goed op smaak met zout, witte peper en desgewenst wat fijngestoten piment. Vorm ronde balletjes van het gehakt (met behulp van een paar in water gespoelde lepels) en leg ze op een met bloem bepoederde snijplank. Bak de gehaktballetjes daarna vrij langzaam bruin in een royale hoeveelheid boter.

Zweedse Gehaktballetjes In Roomsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes in stroganoffsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zweedse gehaktballetjes in citroensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verstopte gehaktballetjes met boerenkool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept