Provençaalse casserole met snoekbaars

4
20 - 30 min -
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de vis ontdooien als deze uit de diepvries komt. Snijd de filets in repen van 5 cm en besprenkel ze met citroensap en strooi er peper en zout over. Kruis de tomaten in, leg ze even in kokend water, pel ze en snijd ze in partjes. Snijd de courgette in plakken van 2 cm dik. Verhit de olijfolie in een braadpan en fruit hierin de knoflook en sjalotjes. Voeg de snoekbaars toe en bak deze 2 minuten mee. Voeg de tomaten, courgette, witte wijn en tijm toe en stoof zachtjes 15 minuten. Voeg eens 5 in stukjes gesneden ansjovisfilets of 1 eetlepel gehakte zwarte en groene olijven zonder pit aan de casserole toe. Lekker met grof bruin brood.

Provençaalse casserole met snoekbaars is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Pie met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snoekbaars met kruidenkorst en mosterdsaus
0 min
Bekijk recept
Snoekbaars in room
0 min
Bekijk recept
Snoekbaars Met Aardappelschubben En Gevulde Morieltjes
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept