Provencaalse verse paling (stoofaal)

6
20 - 30 min -
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de verse paling (stoofaal) in stukjes van 5 cm. Besprenkel ze met citroensap en bestrooi ze met peper en zout. Pel de uien en snipper ze. Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui en de geperste teentjes knoflook. Voeg de stukjes paling toe en bak deze 3 minuten mee. Leg de tomaten enkele tellen in kokend water, ontvel ze en snijd ze in parten. Voeg ze met de wijn en de fijngesneden ansjovisfilets bij de stoofaal. Laat de paling zonder deksel op de pan 10-15 minuten zachtjes stoven. Lekker met bruinbrood en olijfboter (boter met gehakte olijven en citroensap).

Provencaalse verse paling (stoofaal) is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Penne Met Provencaalse Kabeljauw
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paling in 't Groen
< 20 min -
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Proven&ccedil;aalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept