Rode poon met citroen en rozemarijn

4
20 - 30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de barbecue of de oven op 200 °C voor. Spoel de rode ponen af onder koud water en dep ze goed droog. Bestrooi ze met zout en peper. Boen de citroen schoon en snijd hem in dunne plakjes. Pel de ui en snijd hem in dunne ringen. Snijd de tomaten in plakjes. Spreid 4 stukken aluminiumfolie van 30 x 30 cm uit en leg de plakjes tomaat en de uiringen in het midden. Strooi er wat zout en peper over. Zet de rode ponen in het midden en leg de plakjes citroen en takjes rozemarijn erop. Sprenkel de basilicumolie erover. Vouw de folie rond de vissen naar boven en vouw het als pakketjes dicht. Laat de vispakketjes op de barbecue of in de oven in ca. 15-20 minuten gaar worden.

Rode poon met citroen en rozemarijn is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept