Roerbak van pangasius met rode en gele paprika

4
20 - 30 min -
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de pangasiusfilets in stukken van 3 cm en kruid ze pittig met zout, peper en chilipoeder. Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de ui en paprika in 3-5 minuten beetgaar. Schep de blokjes vis en olijven erdoor en roerbak nog 2-3 minuten. Schep de vis heel voorzichtig om. Pers de citroen boven de vis en paprika uit en schep de peterselie erdoor. Warm het gerecht nog heel even door en breng het op smaak met zout en peper. Lekker met pasta, rijst of couscous en een salade van komkommer. Tip: schep met de vis ook beetgaar gekookte roosjes broccoli door het gerecht. Vervang de chilipoeder eens door Mexicaanse kruiden of tacokruiden.

Roerbak van pangasius met rode en gele paprika is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fettuccine met spruitjes en kip
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toscaanse aardappelpartjes met spruitjes en vinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept