Roergebakken tilapia met chilisaus en sugarsnaps

4
20 - 30 min -
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de sugarsnaps schoon en kook ze in een pan met ruim kokend water in 4-6 minuten beetgaar. Spoel ze in een zeef af onder koud water en laat ze goed uitlekken. Snijd de tilapia in stukken van 3 cm en besprenkel ze met wat citroensap. Wrijf ze in met zout en peper. Verhit de olie in een wok en roerbak de uipartjes 2-3 minuten. Schep de stukken tilapia erdoor en roerbak nog 1-2 minuten. Schep de vis heel voorzichtig om met een spatel. Schep de chilisaus en de rest van het citroensap door de vis en voeg dan de sugarsnaps toe. Warm het gerecht al omscheppend nog even door. Breng op smaak met sojasaus en peper. Lekker met (meergranen)rijst en wortelsalade. Tip: vervang de sugarsnaps door peultjes en/of plakjes winterwortel.

Roergebakken tilapia met chilisaus en sugarsnaps is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Kip met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse pasta met sugarsnaps en vegaworst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen Hawaï met sugarsnaps
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise kip-noedelsalade
25 min
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept